Gratis timeregistrering

TetraSoft kan nu tilbyde en web baseret software løsning til timeregistrering og lønafregning.

Løsningen er gratis at benytte for enkeltbrugere og findes som flerbruger løsning til virksomheder. Flerbrugerløsning er en enkel og fleksibel løsning, som dækker flere personalegruppers forskellige behov for registreringer og med data integration til intern eller ekstern lønafregning.

Med MakeTimeSheet håndteres alle registreringer til brug for lønafregning og fakturering. Der kan bl.a. registreres arbejdstimer, ferie, afspadsering, tillæg, kørselsgodtgørelse o.s.v.

Registreringerne foretages med en web browser fra alle enheder, som har internetadgang. Medarbejder kan også benytte en App til registreringer.  App´en findes til Android, iOS (Apple) og Windows Phone – så alle skulle være dækket ind.

En løsning oprettes enkelt og let på www.maketimesheet.com.

Der er som sagt integration til en række lønsystemer, bl.a. Danløn, C5 og Transsoft. Dækker vores skabeloner ikke dit lønsystem, tilbyder TetraSoft alle flerbruger kunder, at etablere en dataeksport, som matcher jeres krav uden omkostninger for jer.

Flerbruger løsningen koster 40,- eks. moms per bruger per måned. Start med at oprette en enkeltbruger løsning og opgrader dernæst til en flerbruger løsning, hvis det er interessant for dig eller din virksomhed, at få forenklet og lettet registrering og afregning af løn.

Den første måned på en flerbruger løsning er altid gratis og man binder sig ikke til en fremtidig betaling, da en flerbruger konto automatisk lukkes efter 30 dage, hvis man ikke forinden aktivt har valgt at ville fortsætte.

God fornøjelse