MapFleet+

100% web baseret løsning til ruteplanlægning og opgavehåndtering. Indeholder både MapBooking og MapFleet og er en prisvenlig løsning for mindre virksomheder.

MapFleet+ afvikles på servere i vores eksterne servercenter. Løsningen består af en skræddersyet MapBooking og en tilhørende MapFleet løsning.

Det er en enkel og prisbillig løsning til at få planlagt sine ruter og få registreret sine opgaver. Det er såre enkelt – man opretter eller uploader sine stop til MapFleet+. Herefter fordeles alle stop på biler og ruter og køresedler sendes elektronisk til MapFleet App’en i bilerne. App’en afvikles på de fleste hardwareenheder såsom smartphones, tablets, pda’er, bærbare og pc’er.

Tetrasoft kan stille integrationskomponent til rådighed, så opgaver og stop automatisk uploades til MapFleet fra jeres database eller ERP-system, ligesom de udførte registreringer automatisk hentes tilbage til jer.

www.mapfleetplus.dk findes lidt mere information om web baseret ruteplanlægning med MapFleet+. For detail information se:

http://www.mapbooking.dk

http://www.mapfleet.dk

MapFleet+ web forside som viser biles lokation og ordrestatus.