MapFleet

MapFleet benyttes til elektronisk ordrehåndtering, opgaveregistrering og flådestyring.

MapFleet er meget mere end et web baseret flådestyringssystem, idet MapFleet systemet tager hånd om den samlede kørselslogistik .

Ordrehåndtering – Hvis der er behov for ordrehåndtering benyttes MapFleet App’en til Android og Windows. App’en håndterer både planlagte ordre, leverancer og serviceopgaver og ikke planlagte opgaver, hvor registreringen foretages fra prædefinerede menuer eller ved opslag eller stregkodeskanning i virksomhedens kartotek for varer eller serviceopgaver. Alle registreringer tilbageføres i realtid til virksomhedens database eller ERP-system. App’en har bl.a. stemmestyret navigation mellem de enkelte stop, Digital kvittering, fotodokumentation, track trace samt automatisk notificering af kunder via sms eller email.

Flådestyring – vores løsning hostes i professionelt servercenter, vi har en dokumenteret oppetid på 100%, vi er TeleAtlas og Krak partner og benytter egen kortløsning og er ikke afhængige af 3 parts leverandører som eks. Google. Vi har fuld integration med alle gængse ERP-systemer og databaser og kan i realtid synkronisere bl.a. kundekartoteker, varekartoteker og ordrekartoteker.

Navigation – Vi har eget udviklet navigationssystem, hvor det er muligt at justere rutevalgskriterierne, så de er i overensstemmelse med ens køremønster. Herved kan det sikres, at tunge køretøjer ikke bliver ledt ad uønskede veje, at hastigheder på de enkelte veje er i overensstemmelse med virkeligheden og der tages i ruteberegningen bl.a. hensyn til trafikintensitet, kryds, rundkørsler m.v. Man er selvfølgelig ikke bundet til at bruge vores eget navigationssystem, idet vi integrerer til flere eksterne systemer som eksempelvis Google, Sygis, navigon, TomTom og Krak.

Black boks – Er der kun behov for flådestyring er det tilstrækkeligt med en black boks løsning. Den sorte boks kan monteres skjult i motorrum eller bag instrumentpanel. Der kan tilknyttes yderligere registreringer til den sorte boks eksempelvis temperaturmåling, luftfugtighed, vægt, kran, dørkontakter, brændstofforbrug m.v.

Du kan få yderligere information på http://www.mapfleet.dk/.

Terminalsoftware på Android smartphone.

Terminalsoftware på Android tablet.

MapFleet hjemmeside med bilers position og ordrestatus.