MapFleet

MapFleet systemet håndterer den praktiske del af kørselslogistikken

MapFleet WEB – på web-delen af MapFleet er der realtids overblik over alle ruter og stop.  Herudover kan kunder se status på netop deres stop og automatisk notificeres via sms og email, når der sker ændringer eksempelvis et nyt stop, ændret leveringstid, forsinkelse etc.

MapFleet App – Hvis der er behov for ordrehåndtering benyttes MapFleet App. App’en håndterer både planlagte ordre, leverancer og serviceopgaver og ikke planlagte opgaver. Nye resistreringer kan foretages fra prædefinerede menuer eller ved opslag eller stregkodeskanning i virksomhedens kartotek for varer eller serviceopgaver. App’en har bl.a. stemmestyret navigation mellem de enkelte stop, digital kvittering, fotodokumentation.

Navigation – er integreret i MapFleet app’en og der kan vælges mellem en række forskellige navigations systemer eksempelvis Google, Sygic, Navigon, TomTom.

Black boks supplement – Er der behov for løbende registreringer som skal registreres uafhængigt af MapFleet App’en benyttes en Black Boks hvor der så eksempelvis kan registreres temperaturer, luftfugtighed, vægt, kran, dørkontakter, brændstofforbrug m.v.

Black boks flådestyring – Er der kun behov for flådestyring er det tilstrækkeligt med en black boks løsning. Den sorte boks kan monteres skjult i motorrum eller bag instrumentpanel.

Oppetid – vores løsning hostes i professionelt servercenter, vi har en dokumenteret oppetid på 100% og ingen kunder har i nu mere end 20 år oplevet at miste data.

Ingen 3 parts leverandører – vi er TeleAtlas partner og benytter egen kortløsning og er derfor ikke afhængig af 3 parts leverandører som eks. Google.

Du kan få yderligere information på http://www.mapfleet.dk/.

Terminalsoftware på Android smartphone.

Terminalsoftware på Android tablet.

MapFleet hjemmeside med bilers position og ordrestatus.