Om TetraSoft

TetraSoft – lidt historik

TetraSoft blev stiftet i 1999 ved at udskille software og udviklingskompetancer fra vores søsterselskab Tetraplan A/S, som er blandt de førende i Europa i udvikling af trafikmodeller for individuel og kollektiv transport.

Formålet var at udnytte vores viden til at udvikle konkurrencedygtig software til at optimere selskabers person- og godstransport.

En af vores første kunder oplevede tocifrede årlige millionbesparelser med MapBooking.

I starten var hovedfokus at udvikle effektive og hurtige algoritmer til at løse komplekse depot og pick-up-delivery opgaver. Missionen lykkedes og vi har dokumenteret en af verdens mest effektive algoritmer og bruger hvert år mange ressourcer på videreudvikling.

Med algoritmerne på plads blev fokus i stadig større grad målrettet at gøre vores software stabil, enkel og brugervenlig.

I erkendelse af at mange kunder benytter vores software sammen med egne booking- og erp-systemer er der ofte behov for integration. For at sikre hurtig og fleksibel integration understøtter vores software de mest benyttede databaser. Integrationen implementeres hurtig, smertefrit og til fast pris ved brug af vores egen udviklede komponenter til databasesynkronisering.

Mange af vores MapBooking kunder ønskede, at vi kunne tilbyde et ordreregistreringssystem, som var fuldt integreret med MapBooking, så de planlagte ordre kunne håndteres på terminaler i bilerne, så der var overblik over bilernes kørsel og status på dagens opgaver. Vi besluttede at udvikle flåde- og opgavestyringssystemet MapFleet. Det der “bare” skulle være et simpelt system med de mest basale funktioner er takket være vores kunders ønsker og behov endt med at være et rimeligt avanceret system som håndterer alt praksis omkring kørselslogistikken.

Vi besluttede fra starten at vi ikke ville gøre brug af tredjeparts leverandører, hvorfor alt udvikling og kodning udføres af egne medarbejdere i Danmark uanset om det er web-applikationer, pc-applikationer eller mobile applikationer til Android, iOS (Apple) eller Windows platformen.

Tetrasoft er TeleAltas partner og håndterer og opstiller selv alle digitale kortapplikationer. Vi benytter derfor ikke tredjeparts kortudbydere, som eksempelvis Google.

Med MapBooking og MapFleet tilbydes en komplet, brugervenlig, integrerbar og 100% stabil løsning til at planlægge og styre enhver transport- og serviceopgave uanset virksomhedens størrelse.